Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой които да направи диагностика на място?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли някой които да направи диагностика на място?

???
    ALFA ROMEO GTV

Първоначално публикувано от JOVANI_1974 Покажи съобщение
    ???
    Ако няма, колата на репатрак и при диагностика - така ще могат да я видят и отдолу, ще и направят пълен оглед.
    Пращал съм така кола (за колега) от автокъща до сервиза... та не ти пречи да питаш продавача.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Ако няма, колата на репатрак и при диагностика - така ще могат да я видят и отдолу, ще и направят пълен оглед.
      Пращал съм така кола (за колега) от автокъща до сервиза... та не ти пречи да питаш продавача.
      НЕ купуваш без надлежен оглед - както каза колегата, ако не може на собствен ход си наеми репатрак. Вервай ми, ще изкяриш повече дългосрочно отколкото ще спестиш ако я пропуснеш тая стъпка
      '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Нещо ме усъмни, казах му този вариянт а той започна да шикалкави, че, ако не я хяресям, кой ще му плати обратния път, че нямал 40 лева за това
        ALFA ROMEO GTV

Comment

Ми кажи му, че ще му предплатиш отиване и връщане..толкова ли е сложно.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от JOVANI_1974 Покажи съобщение
            Нещо ме усъмни, казах му този вариянт а той започна да шикалкави, че, ако не я хяресям, кой ще му плати обратния път, че нямал 40 лева за това
            Плащаш си репатрака (отиване и връщане) и огледа в сервиза, но ще знаеш дали и какво ще купуваш.
            Ти си прецени сам.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Нещата, които можеш да видиш на диагностика, когато колата НЕ е в движение, са малко. Диагностика се прави в движение. Вече сам си прави изводите.

На л.с. ти пращам координатите на човек, който може да ти помогне.

п.с. ахххх датата, датата .....
              Last edited by emzo; d.m.y г., 21:26.
              ex - 147 16v multijet

Comment

оно и я праим на место,ама нищо не вдевам....а и неам мъшина на времето.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                X